Preview Mode Links will not work in preview mode

Feb 20, 2021

I avsnitt 120 diskuterar Daniel och Kenneth patientcentrerad vård. Vad är patientcentrerad vård? Vilken betydelse har god kommunikation för vårdmötet?

Som utgångspunkt för samtalet används en editorial av Lin et al. Patient-centered care: the cornestone for high-value musculoskeletal pain management.

  • 00:00:00...


Feb 13, 2021

I veckans poddavsnitt har Daniel nöjet att intervjua kiropraktorn och influencern Niklas Andersson. Niklas berättar om sin väg från kiropraktorutbildningen till framgångsrik terapeut och entreprenör.

Vi får bland annat höra hur han byggt upp sitt varumärket Kiroexpert med 80K följare på instagram och 12K...


Feb 6, 2021

Denna vecka pratar Kenneth och Daniel om svårigheten att hitta gemensamma diagnoskriterier för besvär i rörelseapparaten och använder framför allt hälsenan som exempel. De utgår från en åsiktsartikel från British journal of Sports Medicine.

Följ Tyngre Rehab och värdarna på Instagram: @TyngrerehabDaniel...


Jan 30, 2021

Kenneth och Erwin intervjuar en av Sveriges just nu främsta atleter inom kroppsbyggning, Calle Bolund. De pratar om kroppsbyggning, Calles resa och upplevelser inom sporten samt de skador och smärtproblem han kämpat med under loppets gång. In och lyssna!

  • 00:00:00 – Presentation av Calle
  • 00:03:01 – Calle...


Jan 23, 2021

Erwin sitter solo med ett avsnitt tillägnat det så kallade "egna apoteket", eller i rättare bemärkelse, vårt egna smärthämmande system. Ett kortare avsnitt med en liten novell om hur vi smärtlindrar oss själva.

Följ Tyngre Rehab och värdarna på Instagram: @TyngrerehabDaniel Andréasson, Kenneth...