Preview Mode Links will not work in preview mode

I Tyngre Rehab podcast diskuterar värdarna Daniel Andréasson, Kenneth Färnqvist, Erwin Lindén och Oskar Ek allt som berör rehab, träning och smärta. Ambitionen är att förmedla evidensbaserad kunskap på ett lättbegripligt sätt som alla lyssnare kan ha nytta av. Följ oss på instagram under @tyngrerehab, där vi lägger upp nyheter, studier och notiser inom områden vi finner intressanta.

Jan 29, 2022

I vad som var tänkt att bli en lättsmält reflektion på en färsk studie om tung träning vid fibromyalgi så fick Erwin istället åka på ännu en resa i kunskapslandet som gömmer sig i den ende och fantastiske Mathias Andersson.

Mathias är fysioterapeut, arbetar inom smärtrehabilitering, doktorand och forskar...


Jan 15, 2022

Avsnittet är det 151:a, och det första till året 2022. Då sitter hela gänget samlade för att kungöra att de äntligen blivit en kvartett igen och presenterar det nya tillskottet till Tyngre Rehab.

Vår nya medlem presenterar sig och grillas av Daniel, Erwin och Kenneth gällande hens filosofier, tankar och...


Jan 1, 2022

Tyngre Rehab summerar årets toppar och dalar med fokus på det som berör rehab, träning och hälsa. Gott nytt år önskar alla från Tyngre Rehab!

För att stötta vår podcast på ett enkelt sätt så ta del av vårt samarbete med utbildningsplattformen TrustMe-Ed och deras prenumerationserbjudande: