Preview Mode Links will not work in preview mode

I Tyngre Rehab podcast diskuterar värdarna Daniel Andréasson, Kenneth Färnqvist, Erwin Lindén och Oskar Ek allt som berör rehab, träning och smärta. Ambitionen är att förmedla evidensbaserad kunskap på ett lättbegripligt sätt som alla lyssnare kan ha nytta av. Följ oss på instagram under @tyngrerehab, där vi lägger upp nyheter, studier och notiser inom områden vi finner intressanta.

Aug 1, 2020

I det andra avsnittet, i vad som kom att bli en trilogi, fortsätter Kenneth och Erwin att prata om rehabiliteringen efter korsbandsoperation tillsammans med specialistfysioterapeuten David Holmgren. De går igenom rehabförloppet i stora drag och de normalt sett ingående faserna från nyopererad till återgång i vanliga motionsvanor.

I det kommande avslutande avsnittet behandlas alla de frågor som kommit in så om du har en fråga, passa på att ställa den via mail rehab@tyngre.se eller via Instagram @tyngrerehab.

  • 00:00:00 – Intro
  • 00:03:11 – Rehabilitering av korsband
  • 00:29:35 – Veckans spaning
  • 00:32:06 – Fortsättning rehabilitering av korsband
  • 01:07:45 – Summering

Följ Tyngre Rehab och värdarna på Instagram: @TyngrerehabDaniel Andréasson, Kenneth FärnqvistAdrian Valkeaoja och Erwin Lindén.

Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts - lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att vi värdar blir glada.