Preview Mode Links will not work in preview mode

I Tyngre Rehab podcast diskuterar värdarna Daniel Andréasson, Kenneth Färnqvist, Erwin Lindén och Oskar Ek allt som berör rehab, träning och smärta. Ambitionen är att förmedla evidensbaserad kunskap på ett lättbegripligt sätt som alla lyssnare kan ha nytta av. Följ oss på instagram under @tyngrerehab, där vi lägger upp nyheter, studier och notiser inom områden vi finner intressanta.

Sep 26, 2020

I veckans avsnitt intervjuas fysioterapeut Sofia Helin om personer som lider av psykisk ohälsa. Sofia har gästat oss tidigare i avsnitt 62 där vi pratade om mindfulness.

Några av de frågor som tas upp:

  • Vad är psykisk ohälsa?
  • Hur tar det sig uttryck?
  • Vilken hjälp kan personer med psykisk ohälsa få genom vården?

Om du lider av psykisk ohälsa eller är anhörig till någon som visar tecken på psykisk ohälsa ring 1177 så får du råd. Det finns också patient- och närståendeföreningar som kan ge bra stöd. 

  • 00:02:17 – Sofia in
  • 00:59:42 – Sofia ut

Följ Tyngre Rehab och värdarna på Instagram: @TyngrerehabDaniel Andréasson, Kenneth FärnqvistAdrian Valkeaoja och Erwin Lindén.

Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts - lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att vi värdar blir glada.