Preview Mode Links will not work in preview mode

I Tyngre Rehab podcast diskuterar värdarna Daniel Andréasson, Kenneth Färnqvist, Erwin Lindén och Oskar Ek allt som berör rehab, träning och smärta. Ambitionen är att förmedla evidensbaserad kunskap på ett lättbegripligt sätt som alla lyssnare kan ha nytta av. Följ oss på instagram under @tyngrerehab, där vi lägger upp nyheter, studier och notiser inom områden vi finner intressanta.

May 18, 2019

I avsnitt 28 av Tyngre Rehab Podcast sitter Adrian och Erwin med Professor Lorimer Moseley, en av världens främsta smärtforskare. Hela Tyngre Rehab var på Moseleys kurs i Stockholm i maj som handlade om smärta. Intervjun fokuserar på viktiga budskap som den allmänna befolkningen har nytta av att veta mer om.

  • 00:14:08 – Intervju start
  • 00:41:28 – Intervju slut

Professor Moseley och hans forskarlag ligger i spetsen för att utveckla vår förståelse för smärta och att sprida information om smärta till de som verkligen behöver det – de som har ont.

Smärta är världens mest kostsamma problem och orsakar mycket lidande världen över. Det finns saker du kan göra åt din smärta och även långvarig smärta går att påverka.

Vill du veta mer? Gå in på www.tamethebeast.org, sök på Tame the Beast på Youtube eller varför inte bara söka på Lorimer Moseley eller David Butler (en av Lorimers samarbetspartners) på Youtube? Där finns flera bra föreläsningar som gör att du kan börja ta kontroll över din smärta eller, om du arbetar med människor med smärta, lära dig mer om ämnet för lättare hjälpa folk framåt.

Följ Tyngre Rehab och värdarna på Instagram: @TyngrerehabDaniel Andréasson, Kenneth FärnqvistAdrian Valkeaoja och Erwin Lindén.